De Regenboog Prinses Beatrixlaan 34 3958 XK Amerongen 0343 452466

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 8,

We hebben informatie voor de open lesmiddagen van Pantarijn, Ichtus en Revius Wijk bij Duurstede gehad.
Wilt u uw zoon/dochter naar één van deze middagen toe laten gaan, dan vragen wij u dit uiterlijk woensdag 26 oktober a.s. aan te geven. Ook hebben wij voor de bezoeken rijders en/of begeleiders nodig.

Pantarijn
De open lesmiddag van het Pantarijn in Rhenen is op donderdag 24 november. Het vervoer wordt door het Ichtus geregeld. Wilt u mee als begeleider, dan kunt u dat in de email aangeven.

Ichtus
Het Ichtus in Veenendaal houdt de open lesmiddag op dinsdag 29 november of donderdag 1 december van 13 uur tot 15.15 uur (de definitieve datum krijgen wij later). Voor dit bezoek vragen wij ouders die kunnen rijden en begeleiden. Voor de begeleiders worden er workshops georganiseerd. Wilt u mee, geef dit dan in de email aan.

Revius Wijk bij Duurstede
De open lesmiddag van het Revius in Wijk bij Duurstede is op vrijdag 25 november. Aanmelden hiervoor kunt u als ouder zelf doen, via deze link. Wilt u ons wel op de hoogte stellen, zodat wij weten dat uw zoon/dochter dan niet op school kan komen. Voor dit bezoek vragen wij ouders die kunnen rijden en begeleiden

Klik hier voor Informatieavonden V.O. voor ouders
Klik hier voor Open Dagen V.O.  groep 7 en 8