De Regenboog Prinses Beatrixlaan 34 3958 XK Amerongen 0343 452466
 
Amerongen, 10 april 2018
 
22 mei t/m 25 mei 2018
 
 
Inschrijven kan vanaf dinsdag 10 april t/m vrijdag 13 april!
 
Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Van 22 mei t/m 25 mei a.s. zullen we met de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer meelopen met de avondvierdaagse Leersum - Amerongen. De kinderen van de groepen 3 t/m 5 lopen de 5 kilometer en de kinderen van de groepen 6 t/m 8 lopen de 10 kilometer.

Aanmelden: 
Aanmelden voor de avondvierdaagse kan via deze link of via de website onder het kopje "Schoolactiviteiten". Aanmelden kan t/m vrijdag 13 april a.s. (Als u geen gebruik kunt maken van internet, dan kunt u aanmelden bij de leerkracht van uw kind.). Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-- per deelnemer. Het betalen van deze bijdrage kan t/m vrijdag 13 april a.s.  Pas als deze bijdrage betaald is bij de leerkracht van uw kind is de inschrijving definitief!! We willen u vriendelijk vragen om per kind apart te betalen bij de eigen leerkracht van het kind, zodat het mogelijk is voor de leerkrachten om overzicht te houden wie wel of niet betaald heeft. Bij ziekte o.i.d. kan het inschrijfgeld niet worden terugbetaald, omdat het inschrijfgeld wordt afgedragen aan de organisatie van de avondvierdaagse.

Aanmelden ouderhulp:
Als u uw kind aanmeldt, kunt u ook aangeven of u zelf een avond een groep wilt begeleiden. U kunt ook aangeven welke avond uw voorkeur heeft. De avondvierdaagse-commissie probeert iedere aangemelde ouder in ieder geval één keer in de te delen als begeleider.

Algemene informatie:
Het is de bedoeling dat alle ouders zelf zorgen dat de kinderen op tijd bij het startpunt zijn en dat de kinderen elke avond ook na afloop weer worden opgehaald. Ook dit jaar is het start- en eindpunt op het voetbalveld van HDS aan de Wildbaan in Leersum. (meer informatie over de avondvierdaagse vindt u op www.avondvierdaagseleersum.nl).

Op de laatste avond, bij de intocht, bent u van harte welkom om u kind(eren) te verwelkomen met bloemen. Graag zien we ook dit jaar weer veel familie en vrienden langs de intochtroute. We hopen op grote deelname en goed weer!

Specifieke informatie i.v.m. de voorbereiding van de avondvierdaagse volgt t.z.t. voor alle kinderen en ouders die zich hebben aangemeld. Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij de leerkracht
van uw kind(eren).Met vriendelijke groeten
Team CBS De Regenboog.