De Regenboog Prinses Beatrixlaan 34 3958 XK Amerongen 0343 452466


Welkom op de pagina van groep 6a!

Vandaag kwamen bijna alle kinderen op school met een schimmel of een poging tot het krijgen van een schimmel. We hebben samen met elkaar gepraat over het ontstaan en waarom sommige dingen sneller schimmelen als andere spullen. De klas vond verschillende schimmels erg goed gelukt, zelfs op een potje verf! Inmiddels is (bijna) alles netjes afgevoerd! We missen alleen helaas nog wat werkboekjes!!!

Wie kweekt de grootste/mooiste schimmel? Komende woensdag mag in het meegenomen diepvrieszakje iets gestopt worden om de mooiste of grootste schimmel te kweken. Daarnaast zijn de werkboekjes meegegeven om het 'schimmeldagboek' in bij te houden. Wij hopen maandag 18 september een echte 'schimmel'-wedstrijd af te kunnen sluiten tijdens onze natuurles. Graag werkboekjes en schimmel maandag weer mee naar school!!

De kop is eraf!
Inmiddels zijn we allemaal redelijk gewend aan school, de gang van zaken in de klas, een grotere groep en de twee juffen! 
Er wordt hard gewerkt, zowel in het schrift als op de chromebook. De komende drie dagen gaat het misschien een beetje anders, dan anders. Juf Christa gaat namelijk mee op het schoolkamp van groep 8. Woensdag en vrijdag zal meester Henk met de kinderen aan het werk gaan. Op donderdag neemt juf Lisanne de touwtjes in handen. De kinderen zijn op de hoogte en zullen deze twee leerkrachten helpen alles te vinden in onze klas.
 
Alvast voor in de agenda: rugby-clinic op dinsdag 26 september 8.45 - 10.15 uur. Verdere informatie volgt z.s.m.


De klas is schoon, check!
Alle tafels, stoelen en kasten staan op hun plaats, check!
De namen staan op de schriften, check!
De posters hangen aan de muur, check! 
De laatjes zitten onder de tafels, check!
De groepjes zijn gemaakt, check! 
De kinderen van groep 6, che......!?

We hopen jullie maandag uitgerust, enthousiast en een stukje groter in de klas te mogen zien. 
Het zou fijn zijn als jullie maandag je gymspullen al bij jullie hebben, dan starten we het schooljaar gelijk sportief!

Tot maandag! Wij hebben er zin in!
juf Christa en juf Janneke