De Regenboog Prinses Beatrixlaan 34 3958 XK Amerongen 0343 452466


Welkom op de pagina van groep 7a-8a!

19 oktober
We hopen dat iedereen nog van zijn/haar herfstvakantie aan het genieten is! Volgende week gaan we weer volle bak aan de slag met werken, leren en plezier maken. Vandaag zijn er bij het fotoalbum nog wat foto's van het bezoek in Utrecht toegevoegd. Misschien leuk om even een kijkje te nemen!

3 oktober
Vandaag is de klas naar het Centraal Museum in Utrecht geweest om de tentoonstelling Vroeg Droog te bekijken. Deze tentoonstelling stond in het teken van Droog design, dus allerlei ontworpen stoelen en kasten e.d. Onder het kopje foto's zijn een paar foto's te vinden. Wellicht volgen er nog meer!

19 september
De informatiefolder van de startgesprekken is te vinden op de pagina informatie bij onze groep. Verder is het leuk om te vertellen dat we bezig zijn met het spel communikado! Misschien kunt u thuis eens vragen wat dat spel is en dat helpt de kinderen ook gelijk herinneren dat ze voor volgende week dinsdag hun doel moeten proberen te behalen! 

8 september
De tweede buitenactiviteit deze week. In het kader van open monumentendag zijn we naar de moestuin bij Zuylenstein geweest. We hebben geholpen met het oogsten, zaaien en onderhouden. Ook hebben een aantal kinderen voorbereidingen op getroffen om op school een heerlijke groentesoep te maken. We zijn de ouders die meegeholpen heel erg dankbaar en we hebben genoten van de soep. In het fotoalbum vindt u een aantal foto's terug.

6 september
Deze woensdag zijn we naar de Ridderhof gegaan met de volledige groep 7. We zijn na een snoepje en wat te drinken richting het kasteel gegaan. In het fotoalbum zijn foto's van deze geslaagde activiteit te vinden. Zowel oud als jong heeft een plezierige ochtend gehad.

23 augustus
Groep 8: willen jullie uiterlijk donderdag 31 augustus een spelletje, voorzien van naam, ingeleverd hebben voor kamp?!

14 augustus
Beste kinderen en ouders,

Maandag mogen we weer beginnen aan een nieuw schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en in goede gezondheid terugkeert op school. 

In de klas staan de meeste spullen op de juiste plek en liggen de schriften met smart op de kinderen te wachten. Om nog even duidelijk te hebben wie er op welke dag voor de groep staat hebben we hieronder een schema neergezet. Mochten er specifieke zaken zijn voor een dag, dan kunt u het beste contact opnemen met degene die bij die dag staat. Als u een mailtje naar één van ons beiden stuurt, is het vaak fijn als de andere leerkracht ook gelijk in cc wordt meegenomen.

Maandag: juf Ellen
Dinsdag: meester Bart
Woensdag: meester Bart
Donderdag: juf Ellen
Vrijdag: juf Ellen

Groeten,
Afbeeldingsresultaat voor smiley
juf Ellen (evdklift@regenboogamerongen.nl)
meester Bart (bscheffer@regenboogamerongen.nl)