De Regenboog Prinses Beatrixlaan 34 3958 XK Amerongen 0343 452466


Welkom op de pagina van groep 8b!

21 december
Beste leerlingen en ouders. Na een gezellige kerstweek zit is het voor mij kerstvakantie. De kinderen mogen vrijdag nog een ochtendje. Ik wens jullie een relaxte vakantie met fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!
Afbeeldingsresultaat voor fijne kerstvakantie


5 december
We hebben een gezellige Sinterklaasochtend gehad. Kijk in het fotoalbum voor de foto's!

13 november
Op 16 november en 21 november zullen de adviesgesprekken plaatsvinden. Samen zullen we kijken of we kunnen bepalen wat de beste plek voor elke leerling wordt. Op 21 november is de open lesmiddag van het Ichthus en op 24 november die van het Pantarijn.

2 november
We hebben een bezoek van bureau Halt gehad. Daarbij hebben we aan de hand van praktijkvoorbeelden geleerd over online veiligheid en de verantwoordelijkheden die je in een groep kan hebben.

31 oktober
De eerste open lesmiddag is een feit: die van het Rembrandt College. Op 13 november zal het Revius volgen en op 16 november Vakcollege Maarsbergen. 

4 oktober
Bij het schoolkorfbaltoernooi heeft groep 8 in een spannende wedstrijd de finale van groep 7 gewonnen. Goed gedaan jongens/meiden!!!

3 oktober
Vandaag zijn we naar het Centraal Museum gegaan en hebben daar de tentoonstelling over "Dromen" (surrealisme) bezocht. In de klas hebben we al enige werken van bijvoorbeeld Salvador Dali bekeken.

4 september
Op de pagina "Huiswerk" zijn algemene informatie en de planningen voor boeken- en spreekbeurten toegevoegd. Op de Informatiepagina staat de informatiefolder. Bij de Foto's zijn de foto's terug te vinden die we voor de verjaardagskalender hebben gebruikt.

Afbeeldingsresultaat voor back to school

Beste kinderen en ouders van groep 8b,

We hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie gehad hebben, maar ook wel weer zin hebben in school. In de klas hebben we alles in ieder geval weer klaargezet om te beginnen!

De komende weken kunnen jullie op deze pagina algemene informatie, de agenda, info over huiswerk en foto's terugvinden. 

Groeten van

Meester Bart (maandagochtend en vrijdag)
Meester Martijn (maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdag)