Kinderen over de school

Door een leerling uit groep 5:
Ik vind het fijn op de regenboog, omdat de leerkrachten lief zijn en de kinderen zijn heel lief. Je leert om doorzettingsvermogen te krijgen. Het plein is mooi en de gymzaal is ook mooi en je gaat naar het bos. 3 keer per jaar. Ook doen we aan TOV en KiVa.

Door een leerling uit groep 8:
Ik zit al 8 jaar op deze school en ik vind het [bijna] altijd weer leuk als ik op school ben. En als er iets is of het gaat een keer niet zo goed dan kan je bij iedere juf of meester terecht en dat is heel fijn want ze luisteren naar je verhaal en als het nodig is helpen ze je. Ik vind het een hele fijne school. En ik vind het jammer dat ik aan het eind van dit schooljaar van deze school af ga.


Door een leerling uit groep 5:
Ik vind alle leraren aardig en ze helpen als je iets niet weet en ik vind alle klasgenoten aardig en lief en ze helpen jou. Ook kun je  gewoon fijn buiten spelen op een mooi plein. Als ik naar school kom vind ik het een beetje fijner in klas en op school dan thuis, want hier kan ik met andere kinderen spelen.

Door een leerling uit groep 6: 
Het is hier super gezellig, en het is fijn om hier te zijn. Er zijn leuke juffen en meesters. De juffen en meesters leggen alles goed uit. Als je een fout, maakt is dat niet erg, De Regenboog is super leuk!!!!!!!!

Door een leerling uit groep 7:
Deze school is een leuke school en is christelijk maar staat open voor kinderen die een ander geloof hebben. Je krijgt hier de uitdaging die je nodig hebt, en als je hulp nodig hebt helpen de juffen/meesters je. Je kan ook extra ondersteuning krijgen als je dat nodig hebt, dat
is heel fijn! 
 

Door een leerling uit groep 6:
Ik heb leuke kinderen in mijn klas en aardige leerkrachten. Ik heb een leuke school en ik leer veel op school. Ik voel me veilig op school en ik heb het naar mijn zin op school.

Door een leerling uit groep 8:
Ik vind het hier heel leuk op school, de sfeer is echt fijn en de lessen worden goed gegeven. De methodes zijn ook fijn om mee te werken. Ik zit in een hele leuke klas en wordt altijd goed geholpen als je een vraag hebt.